Spoedgevallen

Als U pijnklachten heeft, of een ander spoedgeval zoals een afgebroken kies o.i.d. is het verstandig 's morgens vroeg te bellen. Wij proberen u dan dezelfde dag te helpen.

Bij afwezigheid van tandarts Brand kunt u bellen met de spoeddienst van de kring van zoetermeerse tandartsen. Het telefoonnummer van de spoedgevallendienst is 079-7600067.

Spoeddienst

De spoeddienst is uitsluitend bestemd voor patiƫnten met zeer ernstige klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten! Daarnaast is deze dienst alleen bestemd voor patiƫnten die aangesloten zijn bij een tandarts van de Kring Zoetermeer.

Indien u van de spoedgevallendienst gebruik maakt, dient u rekening houden met de volgende punten:

  • u moet zich kunnen legitimeren;
  • u moet contant afrekenen.
  • voor behandeling na 18.00 uur, in het weekend, 's nachts en tijdens feestdagen betaalt u bovendien een toeslag.

Wel of geen spoedgeval

Niet alle klachten en problemen vallen onder de noemer "spoedgeval". Zo zijn uitgevallen vullingen, losse (nood-)kronen of bruggen geen spoedgeval. In dergelijke gevallen kan tot de volgende werkdag worden gewacht met het maken van een afspraak bij uw eigen tandarts.

Klachten of problemen zoals onhoudbare kiespijn, een uitgeslagen of losse tand en een nabloeding na tandheelkundige behandeling vallen echter wel onder de spoeddienst. Het gaat hier dus in principe om klachten waarvan de behandeling redelijkerwijs niet tot de volgende dag of tot na het weekend kan worden uitgesteld.